Jo mazāka galva, jo lielāki sapņi.

O'Mallejs Austins

Sapņu Krājumi

Seno ēģiptiešu sapņu grāmata

Ēģiptieši ticēja, ka sapņi ir dieva sūtņi. Sapņu tulkošana pamatojās uz pretstatiem, piemēram, sapnis par nāvi paredzēja ilgu mūžu. Izredzētie sapņu tulkotāji senajā Ēģiptē tika saukti par „Slepeno lietu Meistariem” vai „Dubultās mājas Rakstniekiem”.

Lasīt vairāk ...

Šamaņu sapņu grāmata

Vārds „šamanis” nozīmē „tas, kurš redz sapņus”. Ekstāziskie ceļojumi – tā tika saukta šamaņu pārvietošanās augstākajās un zemākajās pasaulēs zudušo dvēseļu meklējumos. Bieži šie ceļojumi tika veikti miega laikā. Visus sapņus pavadīja atbrīvošanās no fiziskā ķermeņa, un šamaņi bija pirmie, kuri šīs tehnikas aprakstīja.

Lasīt vairāk ...

Asīriešu sapņu grāmata

Amerikas Savienoto Valstu pilsētas Čikāgas asīriešu pētniecības institūta pētnieks A.L.Oppenheims, atsaucoties uz aptuveni 1.gadsimtā pirms mūsu ēras uz plātnītnēm sarakstītiem avotiem, kuri glabājas muzejā Londonā, 1956.gadā izveidojis Asīriešu sapņu grāmatu.

Lasīt vairāk ...

Bērnu sapņu grāmata

Bērna sapņi parāda, kā bērns tiek galā ar emocionālām problēmām gan mājās, gan skolā. Sapņi mēdz raksturot arī bērna iekšējo pasauli, ne tikai dienā piedzīvotos notikumus.

Lasīt vairāk ...

Slavenākās sapņu grāmatas

Pirmā sapņu tulkošanā izmantotā grāmata sastādīta jau 16.gadsimtā. Pašlaik pasaulē ir vairāk nekā 100 unikālu sapņu grāmatu. Par visklasiskāko sapņu tulku tiek uzskatīta Gustava Millera sapņu grāmata.

Lasīt vairāk ...

Sapņu TOP5

1

4 interpretācijas

2

13 interpretācijas

3

22 interpretācijas

4

6 interpretācijas

5

4 interpretācijas

Citi simboli

Sapņu ķērājs

Saskrieties ar pretinieku – patīkama tikšanās.